0703695799 info@think-av.nl

Door de jaren heen is Think! AV uitgegroeid tot de grootste dealer van het Engelse speakermerk Funktion One in Nederland. Daardoor hebben we een sterke positie in het wereldwijde netwerk, een grote verhuurvoorraad en een ongekende hoeveelheid productkennis. Deze kennis komt goed van pas bij het maken van geluidsontwerpen voor een akoestisch lastige ruimtes, maar ook bij het rekening moeten houden met geluidsoverlast bij een evenement. Het is ons specialisme om voor iedere toepassing het juiste systeem samen te stellen. Vervolgens wordt dit systeem opgesteld en geïnstalleerd waarna wij deze optimaal afstemmen op de locatie en muziekstijl. Daarnaast zorgen onze technici tijdens een evenement voortdurend voor de juiste klankbalans, het volume en de benodigde service aan DJ’s en live-acts.

Funktion One is geschikt voor allerlei soorten muziek en dat blijkt uit onze installatie in poppodium Neushoorn in Leeuwarden, waar sinds de opening al diverse bands hebben opgetreden. Kijk in onze portfolio om een indruk te krijgen van wat wij allemaal doen. Voor meer productinformatie kan je terecht op: More AV

Funktion One nieuws

Portfolio

Funktion One heeft door de jaren heen het productenpakket stevig uitgebreid. Niet alleen met grote systemen, maar zeker ook met kleinere/goedkopere speakers zoals de F81/F101/F1201 toppen en de MB112/MB210-LP/BR-118 subs. Deze zijn bijvoorbeeld uitstekend bruikbaar voor kleine intieme feesten of op locaties zoals restaurants en lounge bars. Bij Think! volgen we de laatste ontwikkelingen en hebben we altijd de nieuwste materialen.

Funktion One officiële website: Funktion-one.com