0703695799 info@think-av.nl

Naast verhuur is ook de verkoop van apparatuur en het desgewenst installeren hiervan een belangrijk onderdeel van ons dienstenpakket.

Wij bieden tijdens het aankoopproces advies op maat en een demo behoort ook tot de mogelijkheden. Ook na de aankoop blijven wij graag met u meedenken. Voor aanvullende vragen en ondersteuning kunt u altijd bij ons terecht, omdat we het belangrijk vinden dat u als klant tevreden bent en blijft! Door middel van een servicecontract kunnen we preventief onderhoud plegen en apparatuur updaten daar waar nodig. Kijk bij installaties voor meer informatie.

Wij zijn officieel dealer van vele merken. Hierdoor zijn we in staat om producten tegen zeer interessante prijzen aan te bieden. 

Installatie

Het installeren van professionele apparatuur vereist een specialistische aanpak en werkwijze. Alleen dan kan het best mogelijke eindresultaat bereikt worden.

Op onze technische dienst worden ‘op maat oplossingen’ ontwikkeld en zelf geassembleerd of uitbesteed onder toezicht. Denk hierbij aan de ontwikkeling van custom-made flightcases, patch-panelen, complete versterkerracken en overige installaties. Nadat het installatieplan is opgesteld, bereiden wij alles zoveel mogelijk voor op onze eigen locatie. Dit zorgt ervoor dat u zo min mogelijk hinder ondervindt bij de installatie op locatie.

Wanneer u daarvoor belangstelling heeft, kunnen wij na installatie uw zorgen over de geïnstalleerde apparatuur ook uit handen nemen door middel van een servicecontract. Dit voorkomt stress en onnodige tijdsbesteding aan uw zijde doordat wij bijvoorbeeld (preventief) onderhoud plegen en een uitgebreide reparatie- en vervangingsservice bieden.

Portfolio

STRAF_WERK @ Klokgebouw Eindhoven 2016

STRAF_WERK @ Klokgebouw Eindhoven 2016

STRAF_WERK voor de eerste keer in het Klokgebouw in Eindhoven en wat een productie! Wij verzorgden het geluid…

read more
Welcome To The Future 2016

Welcome to the Future 2016

Ook voor het 10 jarig bestaan van het Welcome to the Future Festival hebben wij zoals altijd…

read more
Dekmantel Festival 2016

Dekmantel Festival 2016

read more
Poppodium Neushoorn

Poppodium Neushoorn

Specificaties

read more
Warehouse Elementenstraat

Warehouse Elementenstraat

read more
Mysteryland 2015

Mysteryland 2015

Bij Mysteryland 2015 verzorgden we 6 area's met geluid en licht: Burlesque, Amazing Agency, Radio…

read more
Schilderswijkfestival

Schilderswijkfestival

read more
Dekmantel Festival 2015

Dekmantel Festival 2015

Over Dekmantel Festival 2015 Al jaren verzorgen wij alle evenementen voor Dekmantel, waarbij het jaarlijkse…

read more